پلیس فتا: مراقب اپلیکیشن‌های جعلی افزایش فالوور باشید
موبایل

پلیس فتا: مراقب اپلیکیشن‌های جعلی افزایش فالوور باشید

نویسنده: تحریریه آن‌دیجیتال

اینستاگرام یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در میان کاربران است و به تبع آن اپلیکیشن های افزایش فالوور نیز از رونق بالایی برخوردار هستند. بسیاری از کاربران اینستاگرام جهت افزایش فالوور پیج خود از برنامه های افزایش فالوور استفاده می کنند. در حالی که پلیس فتا هشدار داده بسیاری از این برنامه ها جعلی بوده و از کاربران کلاهبرداری می کند.

این هشدار را رئیس پلیس فتای استان اصفهان داده و گفته که در میان انبوه اپلیکیشن های افزایش فالوور اینستاگرام، موارد بسیاری وجود دارد که از کاربران کلابرداری کرده است و پس از بررسی ها مشخص شده که اپلیکیشن مورد نظر جعلی بوده و تنها با اهداف کلاهبرداری ساخته شده است. بنابراین کاربران جهت استفاده از چنین برنامه هایی باید حتما آن را از منابع معتبر دانلود نمایند.

سرهنگ سید مصطفی مرتضوی، رئیس پلیس فتای استان اصفهان ضمن اشاره به فعالیت برنامه های جعلی افزایش فالوور در فضای مجازی گفت: «از جمله مواردی که به تازگی توسط کلاهبرداران مورد استفاده قرار می گیرد اپلیکیشن های افزایش فالوور می باشد که از گذشته مورد سوءاستفاده قرار گرفته است. سودجویان برای دستیابی به هدف خود در این حوزه دست به طراحی اپلیکیشن‌های اندرویدی جعلی می زنند که ظاهرا برای افزایش فالوور اینستاگرام ساخته شده است و در باطن شگردی جهت کلاهبرداری از شهروندان می باشد.»

ایشان به نصب اپلیکیشن‌های موبایلی از منابع معتبر ایرانی تاکید کرد و در ادامه گفت: «این موضوع اهمیت بسیاری دارد که اپلیکیشن های موبایلی از منابع معتبر ایرانی دانلود و نصب شوند تا مشکلی متوجه کاربران نشود. به عنوان مثال یکی از موارد رایج، برنامه های مسیریاب می باشند که بسیاری از کاربران هنگام مسافرت از آنها استفاده می کنند. برخی از این برنامه ها که نسخه های جعلی هستند اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب بانکی کاربران می کنند. بنابراین لازم است کاربران هنگام دانلود برنامه های موبایلی به اصل بودن نسخه آن توجه نمایند.»

اپلیکیشن های اینستاگرام

این مقام انتظامی در ادامه گفت: «اپلیکیشن های افزایش فالوور با توجه به محبوبیتی که در میان کاربران دارد شیوه ای مناسب برای کلاهبرداری می باشد و بسیاری از سودجویان از این طریق درآمدهای خوبی کسب می کنند. این افراد برای ارائه اپلیکیشن از کاربران مبالغی دریافت می کنند در حالی که خدمات ذکر شده را ارائه نمی دهند و به نوعی کاربران را فریب می دهند. در این برنامه ها مشتری برای فعال‌سازی آن مستلزم پرداخت اینترنتی مبلغ اندکی می باشد و پس از انجام این کار و فعال شدن برنامه متوجه می شود که هیچ قابلیتی در برنامه خریداری شده وجود ندارد.»

رئیس پلیس فتای اصفهان در پایان سخنان خود به شهروندان توصیه کرد: «در صورتی که تمایل به استفاده از اپلیکیشن های افزایش فالوور دارید حتما آن را از مارکت‌های معتبر ایرانی دانلود کرده و نصب نمایید و به هیچ عنوان برنامه های ارسال شده در کانال‌ها و شبکه های اجتماعی را دانلود نکنید؛ چراکه این نوع برنامه ها و حتی لینک های آن به هیچ عنوان معتبر نمی باشد و چه بسا با کلیک روی لینک، اطلاعات شما سرقت شود. همچنین فریب عناوین جذاب و آمار بالای دانلود این نوع برنامه ها را نیز نخورید زیرا بسیاری از کاربران همچون شما از جعلی بودن برنامه اطلاع ندارند و با نصب آن مجوز دسترسی به تمامی اطلاعات داخل گوشی خود را به کلاهبرداران می دهد.»

منبع: خبرآنلاین

به این مطلب امتیاز دهید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (۰)