بهترین و پرکاربردترین اپلیکیشن‌های آیفون در سال ۲۰۱۹
موبایل

بهترین و پرکاربردترین اپلیکیشن‌های آیفون در سال ۲۰۱۹

نویسنده: تحریریه آن‌دیجیتال

اخیرا یکی از سایت های آماری گزارشی منتشر کرده که در آن فهرست بهترین و پرکاربردترین اپلیکیشن‌های iOS و گوشی های آیفون قرار دارد. این فهرست شامل ده اپلیکیشن معروف می باشد که ویز، توییتر و اینستاگرام به ترتیب در سه رتبه اول لیست قرار گرفته اند. در ادامه لیست نام برخی دیگر از اپلیکیشن های معروف به چشم می خورد.

بیزینس اینسایدر یک وب سایت آماری است که پس از تحقیق و آمارگیری، در موضوعات مختلف گزارشات آماری منتشر می کند. این سایت این بار وارد حوزه اپلیکیشن های iOS شده و در جدیدترین گزارش خود برترین و محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های آیفون را معرفی کرده است که از بیشترین محبوبیت و استفاده را در میان کاربران گوشی‌های آیفون داشته اند. این گزارش که بر اساس نظرات کاربران تهیه شده است میزان محبوبیت یک اپلیکیشن آی او اس را نشان می دهد.

در گزارش مذکور، کاربران iOS که دارای گوشی های آیفون و آیپد بوده اند طی نظرسنجی‌ای بهترین و کاربردی‌ترین برنامه های iOS مورد استفاده خود را نام برده اند و پس از جمع بندی این آمارها پرکاربردترین اپلیکیشن های آیفون مشخص شده است؛ اپلیکیشن هایی که علاوه بر محبوبیت در میان کاربران، شهرت بالایی نیز دارند و در فروشگاه آنلاین اپ استور نیز موجود هستند. فهرست اپلیکیشن های پرکاربرد آیفون به شرح زیر می باشد.

  • ویز (Waze)
  • توییتر (Twitter)
  • اینستاگرام (Instagram)
  • اسلک (Slack)
  • ریمایندر (Reminder)
  • گوگل مپس (Google Maps)
  • نوت (Notes)
  • اسپلیت وایز (SplitWise)
  • اوبر (Uber)
  • اسپاتیفای (Spotify)‌

همانطور که ذکر شد فهرست فوق حاوی محبوب ترین اپلیکشین ها از نظر کاربران گوشی های شرکت اپل می باشد که توسط آنها انتخاب شده است. در ادامه در مورد هر یک از اپلیکیشن های ذکر شده توضیحاتی ارائه شده است.

- ویز (Waze)

ویز یک اپلیکیشن ناوبری یا مسیریابی می باشد که بر مبنای سامانه موقعیت‌یاب جهانی (GPS) فعالیت می کند. این اپلیکیشن نقشه جغرافیایی را به صورت آنلاین نمایش می دهد و کاربر می تواند موقعیت مکانی خود را مشاهده کرده و بر نزدیک ترین مسیر برای دستیابی به مقصد را نیز دریافت کند. علاوه بر این نقاط پرترافیک، رخدادهای جاده ای نظیر بسته شدن جاده‌ها، تصادف و ... به طور لحظه ای به کاربر نمایش داده می شود. 

اپلیکیشن ویز

اپلیکیشن ویز برخی اطلاعات کاربران نظیر زمان سفر و اطلاعات ترافیکی را از آنها دریافت می کند و با جمع آوری آنها در سرورهای خود پس از تجزیه و تحلیل آن، ترافیک مسیر و مشکلات موجود در آن مسیر را مشخص می کند. این روش در برخی دیگر از سرویس های نقشه نظیر گوگل مپ نیز مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین کاربران می توانند دیگر عناصر موجود در جاده نظیر خرابی مسیر، تصادف، پمپ بنزین و حضور پلیس را به Waze گزارش دهند تا در نقشه مشخص شود. این نرم‌افزار نقشه توسط استارت‌آپ ویز ایجاد شد و در سال ۲۰۱۳ شرکت گوگل آن را خریداری کرد.

- توییتر (Twitter)

شهرت توییتر بر کسی پوشیده نیست و همه می دانند که اکنون شبکه اجتماعی توییتر یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی دنیا به حساب می آید. این شبکه اجتماعی معروف در سال ۲۰۰۶ راه اندازی شد و در مدت کوتاهی تعداد کاربران فراوانی را جذب کد. توییتر در سال ۲۰۱۲ شاهد ثبت نام بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر در خود بود که روزانه در آن ۳۴۰ میلیون توییت ارسال می شد. اکنون توییتر یکی از شبکه های اجتماعی است که به اتفاقات مختلف جامعه واکنش نشان می دهد و به پشتوانه میلیونها کاربر آن، موضوعات مختلف در آن داغ می شود.

اپلیکیشن توییتر

هدف از فعالیت توییتر از ارائه سرویس به کاربران دریافت مطالب از طریق مردم و کشف علاقه مندی کاربران دنیا می باشد. این موضوع در بحث ترند و داغ ترین های توییتر به خوبی مشخص است. زیرا کاربران می توانند اهمیت یک پست را افزایش دهند و آن را در توییتر داغ کنند. و به اشتراک گذاشتن آن با دیگران است. توییتر بر خلاف دیگر شبکه های اجتماعی برای ارسال پست محدودیت تعداد کاراکتر دارد و کاربران نمی توانند بیش از حد مجاز متن ارسال کنند. 

- اینستاگرام (Instagram)

شبکه اجتماعی با محوریت تصویر که در سال ۲۰۱۰ راه اندازی شد و در همان ابتدا با استقبال شدید کاربران مواجه شد. این شبکه اجتماعی اکنون یکی از محبوب ترین شبکه اجتماعی در دنیا و محبوب ترین در ایران می باشد. اینستاگرام برای دسترسی آسان کاربران علاوه بر نسخه وب، اپلیکیشن های موبایلی اندروید و آی او اس را نیز منتشر کرده است تا کاربران موبایلی نیز از این شبکه اجتماعی استفاده کنند. طبق آمارها اینستاگرام اکنون بیش از یک میلیارد کاربر از سراسر دنیا دارد که عمده آنها آمریکایی می باشند. سهم ایران از این میان حدود ۲۴ میلیون کاربر می باشد.

اپلیکیشن اینستاگرام

شرکت فیس بوک در سال ۲۰۱۲ اینستاگرام را به قیمت بالایی خریداری کرد و پس از آن تغییراتی اساسی در ساختار این شبکه اجتماعی و خدمات آن ایجاد کرد و همین باعث شد روند رشد تعداد کاربران اینستاگرام افزایش بیشتری پیدا کند. در حال حاضر اینستاگرام یک اپلیکیشن محبوب برای کاربران اندروید و آیفون به شمار می آید که جوانان بیشترین کاربران آن می باشند و روزانه زمان زیادی را صرف فعالیت در آن می کنند.

- اسلک (Slack)

یک ابزار ارتباطی جهت همکاری و تبادل اطلاعات میان همکاران و کارمندان یک اداره یا محیط کاری می باشد که در سال ۲۰۱۳ برای یک شرکت خاص شروع به کار کرد و اکنون امکان استفاده از آن به صورت عمومی برای کارمندان همه شرکتها وجود دارد. این برنامه توسط شرکت مایکروسافت توسعه داده شده است و در آن امکان ساخت گروه و تیم کاری جهت همکاری وجود دارد. همچنین جایگاه هر عضو اعم از مدیر و کارمند در این برنامه حفظ شده است و استفاده از آن می توان امور اداره را انجام داد.

برنامه اسلک

این برنامه به طور کامل یک برنامه سازمانی می باشد که همکاران فعالیت های سیستمی خود را در آن انجام می دهند. علاوه بر این قابلیت پیام رسان این برنامه نیز امکان مکالمه و چت کارمندان با یکدیگر را فراهم می کند. البته این برنامه در سال ۱۳۹۷ کاربران ایرانی را تحریم کرد و در حال حاضر امکان استفاده از آن برای کاربران ایرانی وجود ندارد. 

- ریمایندر (Reminder)

اپلیکیشن یادآوری اتفاقات و کارهای روزانه یکی از اپلیکیشن های موبایلی پرکاربرد می باشد که نسخه های متعددی از آن ساخته شده است. در گوشی های آیفون اما به طور پیش فرض یک اپلیکیشن یادآور به طور پیش فرض نصب شده است. این برنامه موبایلی به کاربر امکان می دهد که فعالیت های روزانه خود را بر اساس ساعت انجام وارد کند و پس از آن در زمان مقرر کاربر را نسبت به آن فعالیت آگاه نماید. اقدامات خاص یک روز نیز در این اپلیکیشن پیش بینی شده است و کاربر می توان یک اقدام خاص را در تاریخی خاص جهت یادآوری وارد کند.

اپلیکیشن Reminder

علاوه بر دو مورد ذکر شده در فوق که بسیاری از برنامه های مشابه آن را دارند امکان امکان سازماندهی و دسته بندی یادآورها نیز در این برنامه وجود دارد که در صورت وجود تعداد زیادی یادآور بسیار مفید می باشد. با توجه به این که برنامه یادآور در همه گوشی های آیفون وجود دارد و برنامه ای لازم و ضروری است، کاربران نیز آن را به عنوان یک برنامه کاربردی انتخاب کرده اند.

- گوگل مپ (Google Maps)

اپلیکیشن نقشه و مسیریابی که مبتنی بر موقعیت‌یاب جهانی می باشد و با استفاده از سرویس گوگل مپ اطلاعات نقشه را در اختیار کاربران قرار می دهد. اپلیکیشن گوگل مپ در حال با اختلاف زیادی پس از برنامه ویز انتخاب شده است که سرویس گوگل مپ برترین سرویس نقشه آنلاین در دنیا می باشد. این سرویس توسط شرکت گوگل ساخته شده است و در بخش رایانه و موبایل و همچنین از طریق API قابل استفاده می باشد. 

اپلیکیشن گوگل مپ

سرویس گوگل مپ نقشه مناطق مورد نظر کاربر را به همراه نام خیابان ها نمایش می دهد و در منطقه انتخاب شده همه بیمارستان ها، فروشگاه ها، مناطق مذهبی، رستوران ها، پمپ بنزین ها و ... را مشخص می کند. در گوگل مپ کاربر می تواند یک نقطه جدید (به عنوان مثال محل فروشگاه خود) را به نقشه معرفی کند تا پس از تایید در نقشه نمایش داده شود. گوگل مپ ده ها قابلیت جذاب دیگر نیز دارد که به نظر می رسد این قابلیت ها در اپلیکیشن Google Map برای کاربران آیفون به اندازه ویز جذاب نبوده است.

- نوت (Notes)

یکی از پرکاربردترین برنامه های موجود در گوشی های هوشمند چه اندروید و چه iOS برنامه نوت یا یادداشت می باشد. معمولا افراد نیاز دارند که متون مورد نظر خود را در محلی یادداشت کنند. در صورت وجود گوشی هوشمند کاربران از آن جهت یادداشت متون استفاده می کنند که خوشبتانه برنامه Note در همه گوشی های هوشمند به طور پیش فرض وجود دارد و کاربران از آن به راحتی استفاده می کنند.

برنامه نوت

همانطور که ذکر شد برنامه یادداشت در اکثر گوشی های موبایل وجود دارد و بسته به شرکت سازنده موبایل، قابلیت های برنامه نیز متفاوت می باشد. اما در تمام موارد امکان ثبت یادداشت، نوشتن متن و دسته بندی متون یادداشت شده وجود دارد. همین قابلیت های ساده باعث شده کاربران برنامه Note را یک برنامه کاربردی بدانند که البته چنین نیز می باشد. 

- اسپلیت وایز (SplitWise)

مدیریت دخل و خرج برای برخی افراد آسان نیست و اپلیکیشن SplitWise این کار را برای آنها آسان کرده است. اسپلیت وایز یکی از بهترین برنامه های مدیریت حساب و دخل و خرج می باشد که با استفاده از آن می توان میزان درآمد و خرج روزانه یا ماهیانه خود را محاسبه کنید. به کمک این برنامه می توانید در سفرها مادر خرج شوید و پس از ثبت هزینه های صرف شده، در پایان سفر سهم هر یک از افراد را بدست آورید.

اپلیکیشن SplitWise

در این برنامه می توان خرج های خود را با واحدهای پول مختلف وارد کنید و در نهایت هزینه کل را بدست آورید. این برنامه تنها مربوط به iOS نیست و دارای نسخه مربوط به گوشی های اندروید نیز می باشد. به نظر می رسد تنها مشکل برنامه SplitWise انگلیسی بودن آن است که کار را برای کاربران فارسی زبان کمی سخت می کند.

- اوبر (Uber)

تاکسی های اینترنتی در دنیا محبوبیت فراوانی دارند و اوبر یکی از آنهاست. اپلیکیشن Uber یک تاکسی‌یاب آنلاین است که در سال ۲۰۰۹ ساخته شده و در بسیاری از کشورهای دنیا در حوزه حمل و نقل آنلاین فعالیت می‌کند. روش کار این اپلیکیشن و دیگر تاکسی های اینترنتی به این صورت است که مسافران را با نزدیکترین راننده مرتبط می‌سازد و موقعیت راننده و مسافر را برای طرفین مشخص می کند. 

برنامه Uber

این اپلیکیشن تاکسی یاب در بسیاری از کشورهای دنیا فعال است اما در ایران چنین نیست و اپلیکیشن های تاکسی یاب ایرانی نظیر اسنپ و ماکسیم فعالیت جدی دارند. به هر حال دسته اپلیکیشن های تاکسی یاب یکی از محبوب ترین دسته های اپلیکیشن می باشد که در ایران نیز به همین صورت می باشد.

- اسپاتیفای (Spotify)‌

اپلیکیشنی برای پخش آنلاین موسیقی، پادکست و ویدیو که در سال ۲۰۰۸ راه اندازی شده است و هم‌اکنون یکی از پرطرفدارترین های حوزه خود به حساب می آید. این برنامه محبوب در یک سال گذشته استقبال شدید داشته به طوری که خیل عظیم کاربران و مشترکان پولی و رایگان به استفاده از این برنامه روی آورده اند. اسپاتیفای تنها برای آیفون نیست و علاوه بر گوشی های اندروید، دستگاه های رایانه ای ویندوز و مک نیز امکان استفاده از آن را دارند.

اپلیکیشن Spotify

برنامه Spotify به کاربر اجازه می دهد تا به‌صورت قانونی و با رعایت حق کپی رایت موسیقی‌های مورد علاقه خود را به صورت آنلاین گوش دهد. در اسپاتیفای رسانه های رایگان و پولی وجود دارد و کاربران به اختیار می توانند از هر یک استفاده نمایند. این برنامه از سراسر دنیا کاربرانی دارد اما عمده کاربران آن مربوط به ایالات متحده آمریکا می باشد.

در بالا ده مورد از کاربردی ترین برنامه های آیفون و iOS به شما معرفی شدند که توسط کاربرانی از سراسر دنیا انتخاب شده بودند. پس طبیعی است که برخی از موارد برای کاربران ایرانی کاربرد نداشته باشند و یا محبوبیت بالایی کسب نکنند. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

به این مطلب امتیاز دهید (امتیاز ۴ از ۵ از مجموع ۱ رای)

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (۰)