روش ثبت تبلیغات در گوگل فارسی
دنیای وب

روش ثبت تبلیغات در گوگل فارسی

نویسنده: تحریریه آن‌دیجیتال

اگر در گوگل جستجو کرده باشید احتمالا سایت های تبلیغاتی را در ابتدا و انتهای نتایج جستجو مشاهده کرده اید. کاربران می توانند با صرف هزینه در گوگل فارسی تبلیغات خود را ثبت نمایند. برای انجام این کار لازم است از سرویس گوگل ادوردز (Google Adwords) استفاده کرده تا در موتور جستجوی گوگل تبلیغات فارسی خود را نمایش دهید.

همانطور که ذکر شد ثبت تبلیغات در گوگل با استفاده از سرویس ادوردز انجام می شود. اما با توجه به تحریم های دولت آمریکا علیه ایران شما نام ایران را در لیست کشورهای قابل انتخاب در گوگل ادوردز مشاهده نخواهید کرد. با این وجود هنگام جستجو در گوگل فارسی تبلیغات وب سایت های ایرانی را به زبان فارسی مشاهده می کنیم. به نظر می رسد با این که اسما ایران تحریم می باشد اما می توان با استفاده از روشهایی از خدمات ادوردز گوگل جهت ثبت تبلیغات فارسی در گوگل استفاده کرد. 

حل این مشکل بسیار ساده است. شما قصد داریم تبلیغات خود را در گوگل فارسی ثبت کنید. یعنی تبلیغات شما به زبان فارسی است و می خواهید آن را به کاربران فارسی زبان گوگل نمایش دهید. در بخش تنظیمات کمپین در سرویس گوگل ادوردز امکان انتخاب زبان فارسی همچون دیگر زبان ها وجود دارد. علتش هم این است که زبان فارسی تنها متعلق به ایران نیست و کشورهای دیگری نظیر افغانستان و ترکمنستان هم از زبان فارسی استفاده می کنند. بنابراین زبان فارسی در لیست زبانهای قابل استفاده در گوگل ادوردز وجود دارد.

کاربران ایرانی هم که همه از زبان فارسی استفاده می کنند و شما می توانید تبلیغات خود را در گوگل فارسی نمایش دهید. تقریبا می توان گفت که تمام کلیدی‌ای که کاربران از آن جهت نمایش تبلیغات در گوگل استفاده می کنند فارسی است. در این صورت می توان مطمئن بود که تبلیغات ثبت شده در گوگل برای کاربران ایرانی نمایش داده می شود.

ثبت تبلیغات فارسی در گوگل

اگرچه تمام فارسی زبان ها در ایران زندگی نمی کنند اما با روشی می توان تحریم های گوگل علیه ایران را دور زد! پس از ثبت تبلیغ در گوگل باید کشور هدف را انتخاب کرد. در این بخش اگرچه نمی توان به طور مستقیم ایران را انتخاب کرد؛ اما می توان کشورهای دیگر فارسی زبان را از لیست حذف (Exclude) کرد تا به طور غیرمستقیم کشور ایران انتخاب شود.

تا اینجای کار هیچ مشکلی وجود ندارد و کسانی که قصد ثبت تبلیغ فارسی در گوگل را دارند به راحتی می توانند با استفاده از این روش تبلیغات خود را در گوگل فارسی ثبت کرده و آن را به کاربران ایرانی نمایش دهند. چالش اصلی مربوط به زمانی است که کاربران از کلمات انگلیسی برای تبلیغ در ایران استفاده نمایند. یعنی تبلیغات انگلیسی را برای کاربران ایرانی نمایش دهند. برای انجام این مهم باید تعداد زیادی کشور را از لیست حذف کرد.

ثبت تبلیغات در گوگل فارسی

با انجام این کار دو مشکل اساسی برای شما به وجود می آید. اول این که کاربران هدف شما به سختی قابل شناسایی بوده و ممکن است تبلیغات به طور صحیح به کاربران هدف شما نمایش داده نشود؛ زیرا شما تعداد زیادی کشور دارای زبان انگلیسی را از لیست حذف کرده اید. دوم اینکه حذف تعداد زیادی کشور باعث می شود حساب گوگل ادوردز شما از جانب گوگل بسته شود. زیرا شما به جای انتخاب یک کشور تعداد زیادی کشور را حذف می کنید و این کار در حقیقت دورزدن گوگل می باشد. 

بنابراین مشخص است که استفاده از کلمات کلیدی انگلیسی برای نمایش تبلیغ به کاربران ایرانی مناسب نیست. اگر شما هم قصد ثبت تبلیغات در گوگل را دارید بهتر است از زبان فارسی استفاده کرده و تبلیغات خود را در گوگل فارسی ثبت کنید. اما چطور می توان از سرویس گوگل ادوردز استفاده نمود؟ در ادامه این موضوع را بررسی خواهیم کرد.

روش ثبت تبلیغات در گوگل فارسی

برای ثبت تبلیغات در گوگل فارسی لازم است پس از ایجاد حساب گوگل ادوردز نسبت به شارژ آن نیز اقدام نمایید. مقدار هزینه ای که تمایل دارید جهت تبلیغات در گوگل از آن استفاده کنید را جهت شارژ حساب خود واریز کنید. پس از آن با این اکانت می توانید تبلیغات خود را ایجاد کرده و مدیریت کنید. روش تبلیغ گوگل نیز کلیکی می باشد و هر بار کلیک روی تبلیغ شما باعث کسر مبلغی از شارژ حساب شما می شود. در نهایت نیز با اتمام شارژ شما کمپین تبلیغاتی شما پایان خواهد یافت.

در این روش گوگل از شما بابت نمایش تبلیغ هزینه ای دریافت نمی کند و شما زمانی هزینه پرداخت می کنید که روی تبلیغ شما کلیک شده و کاربر وارد سایت شما شود. برخی تصور می کنند که امکان ثبت تبلیغات رایگان در گوگل وجود دارد و به دنبال استفاده از این روش هستند. در حالی که چنین چیزی کذب محض بوده و شما تنها با صرف هزینه می توانید در گوگل تبلیغات ثبت کنید.

منبع: farnian.org

به این مطلب امتیاز دهید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (۰)