داغ شدن گوشی موبایل یکی از مشکلاتی است که همواره کاربران گوشیهای هوشمند با آن مواجه بوده اند و برای حل این مشکل هر کسی راه حلی ارائه می دهد. اما باید توجه داشت که در اکثر برخی موارد مشکل از باتری است و در حقیقت این باتری گوشی است که بیش از اندازه داغ می شود. بنابراین برای حل مشکل لازم است فکری به حال باتری موبایل بکنید. در ادامه راه چاره ای برای حل مشکل داغ شدن گوشی موبایل به شما معرفی می کنیم.
این روزها اخبار زیادی مبنی بر انفجار گوشی های هوشمند آن هم از در برخی مدلهای سامسونگ همچون گلکسی نوت ۷ در فضای رسانه منتشر شده به طوری که بسیاری از کاربران از شنیدن آن نگران شده اند. کاربران این مدل از گوشی های سامسونگ نگرانی این را دارند که به طور ناخواسته گوشی آنها منفجر شده و علاوه بر صدمه زدن به آنها باعث آتش سوزی و از بین رفتن خود گوشی شود. همین امر باعث شد کاربران این گوشی ها پس از داغ کردن باتری احساس ترس و نگرانی داشته باشند و در بعضی موارد افراد گوشی خود را به فاصله ای دور پرتاب کرده اند.
علت داغ شدن گوشی های هوشمند چیست؟
برای حل این مشکل ابتدا لازم است از چگونگی رخ دادن این اتفاق آگاهی پیدا کنیم. در اکثر موارد انفجار زمانی رخ داده که گوشی پس از مدتی استفاده داغ شده است. چند مورد از این گوشی ها پس از داغ شدن آتش گرفتن و منفجر شده اند. علت این داغ کردن بیش از اندازه نیز باتری گوشی بوده است. این موضوع در دیگر دستگاه ها نیز وجود دارد و بسیاری از گوشی ها زمانی داغ می شوند که باتری آنها داغ شده باشد.
البته باید توجه داشت که این سوای از داغ شدن پردازنده گوشی هنگام استفاده زیاد از آن می باشد. برخی گوشی ها پس از استفاده زیاد در قیمت پشت آنها حرارت ایجاد می شود که علت آن فعالیت زیاد پردازنده گوشی می باشد.
اما به طور کلی می توان گفت که داغ شدن بسیاری از گوشی های هوشمند ناشی از داغ شدن باتری آن می باشد. این داغ شدن نیز به معنی وضعیت غیرطبیعی می باشد و ممکن است باعث ایجاد حادثه و انفجار شود. بنابراین لازم است کاربران این گوشی ها در صورت مشاهده چنین شرایطی سریعا موارد ذیل را رعایت کنند تا از وقوع حوادث ناگواری همچون انفجار گوشی و یا آتش سوزی جلوگیری انجام دهند.
چطور از انفجار گوشی جلوگیری کنیم؟
اما در خصوص روشهای حل مشکل داغ شدن گوشی هوشمند باید گفت که کارشناسان فعال در حوزه تکنولوژی و گوشی های هوشمند پس از بررسی های عملی و آزمایش های مختلف به این نتیجه رسیده اند که با رعایت نکاتی امکان جلوگیری از انفجار گوشی ها وجود دارد.
این نکات در فهرستی با عنوان «نکات پیشگیری از انفجار گوشی هوشمند» جمع آوری شده است که به کاربران توصیه شده آنها را رعایت کنند.
روشهای جلوگیری از داغ کردن و انفجار گوشی
کاربران گوشی های هوشمند باید توجه داشته باشد که در صورت مشاهده موارد مشکوک در گوشی خود نظیر داغ شدن زیاد آن حتما این نکات را انجام دهند تا احتمال آتش گرفتن و انفجار گوشی از بین برود. نکات مذکور به شرح زیر می باشد.
۱- غیرفعال کردن تمام برنامههای گوشی
در اولین مرحله لازم است تمام برنامه های گوشی بسته شوند. کاربر باید سریعا تمامی عملکرد و اپلیکیشن های گوشی را که در حال فعالیت می باشند را غیرفعال کرده و گوشی خود را آماده خاموش نماید. البته می توان این کار را نیز انجام نداده و سریعا مرحله بعدی را انجام داد.
۲- خاموش کردن گوشی
سپس باید گوشی را به سرعت خاموش کرد. این کار باعث می شود از گرمتر شدن دستگاه جلوگیری بهعمل آید. اگر برنامه ها نیز هنوز بسته نشده اند باز هم می توان گوشی را خاموش کرد تا خطر انفجار را کاهش داد.
۳- جدا کردن قاب گوشی
پس از خاموش شدن گوشی باید کاور یا قاب گوشی نیز از آن جدا شود تا امکان رسیدن هوای تازه به دستگاه وجود داشته باشد. قاب و کیس گوشی باعث می شود هوای خنک به داخل دستگاه نرسد و دستگاه همچنان گرم باقی بماند.
۴- خنک کردن گوشی
پس از آن باید گوشی هوشمند در محیطی با دمای پایین قرار بگیرد تا دمای گوشی نیز پایین آمده و خنک شود. بنابراین کاربر باید از قرار دادن گوشی در محیطهای گرم همچون زیر نور آفتاب و در مجاورت بخاری یا اجاق گاز خودداری نماید. البته باید توجه داشت که پایین آوردن دمای گوشی به معنای استفاده از سشوار سرد یا قرار دادن آن در یخچال نیست. تنها کافیست گوشی در دمای عادی اتاق و در مجاورت هوای تازه قرار بگیرد.
منبع: خبرگزاری ایسنا
نظرات کاربران (۱)
گوشی من وقتی تو شارژ باشه خیلی داغ میشه و زمانی که باهاش بازی می کنم یا برنامه های سنگین باز می کنم پشت دوربینش خیلی داغ میشه.