در مورد یوتیوب بیشتر بدانید
دنیای وب

در مورد یوتیوب بیشتر بدانید

نویسنده: تحریریه آن‌دیجیتال

قطعا یوتیوب بزرگترین سایت فعال در حوزه ویدیو می باید که روزانه میلیونها کاربر از سراسر دنیا در آن ویدیو بارگذاری کرده و تماشا می کنند. فعالیت های این شبکه اجتماعی ویدیو محور آمارهای جالب توجهی را ایجاد کرده که بسیاری از کاربران از آن اطلاع ندارند. اگر شما هم می خواهید از فعالیت های یوتیوب بیشتر بدانید بهتر است این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

سرویس اشتراک ویدیوی یوتیوب از سال ۲۰۰۵ میلادی فعالیت خود را آغاز کرد و پس از مدت کوتاهی توانست به بزرگترین پلتفرم ویدیویی دنیا تبدیل شود. در حال حاضر تعداد کل کاربران یوتیوب حدود ۲ میلیارد نفر در ماه می باشد که می توان گفت چنین آمار بزرگی در کمتر سرویس آنلاینی دیده می شود. بنابراین مشخص است که یوتیوب یکی از بزرگترین سرویس های آنلاین جهانی می باشد که محبوبیت بسیاری در میان کاربران جهان کسب کرده است.

یوتیوب در حقیقت نخستین پلتفرم ارائه ویدئو در دنیا نیز می باشد که در سال‌های اخیر نفوذ بیشتری در زندگی کاربران پیدا کرده است. این شبکه اجتماعی با کاربران میلیاردی خود آمار جالب توجهی ایجاد می کند که توسط وب سایت های ارائه آمار بررسی شده و طی گزارشی به کاربران ارائه شده است. این دانستنی‌های جالب در خصوص فعالیت های یوتیوب در ادامه ذکر شده است.

  • در هر ماه حدود ۲ میلیارد کاربر از کل دنیا از یوتیوب استفاده می کنند.
     
  • در هر ساعت به طور میانگین ۱۰۰ ساعت ویدئو توسط کاربران در YouTube بارگذاری می‌شود.
     
  • روزانه بیش از ۴ میلیارد ویدئو در یوتیوب تماشا می شود که این مقدار در ماه بیش از ۶ میلیارد ویدئو می باشد.
     
  • طولانی‌ترین ویدئویی که تا به حال در یوتیوب بازگذاری شده است ویدیویی با طول ۵۷۱ ساعت بوده که معادل ۲۳ روز و ۱۹ ساعت می باشد.
     
  • بیشترین اشتراک گذاری ویدیو در یوتیوب ایالات متحده آمریکا و عربستان سعودی می باشند. علت هم این است که در عربستان بیشتر شبکه های اجتماعی به جز یوتیوب ممنوع می باشد.
     
  • بیشترین ویدئوهای جستجو و تماشا شده در YouTube مربوط به حوزه «موسیقی» هستند.
     
  • دیگری موضوعی که در یوتیوب دارای جستجو و بازدید بالا می باشد «چگونه کراوات را ببندیم» است.
     
  • اولین فرد سیاسی و مشهوری که در یوتیوب کانال اختصاصی ایجاد کرد، تونی بلر، نخست وزیر بریتانیا بود که در سال ۲۰۰۷ میلادی این کار را انجام داد. 
     
  • طبق بررسی های انجام شده در سال ۲۰۱۳ میلادی، بیش از ۶۰ درصد ویدئوهای پربازدید و محبوب بارگذاری شده در یوتیوب توسط آلمان ممنوع شده است.

در پایان لازم به ذکر است که سایت اشتراک ویدیوی یوتیوب توسط غول تکنولوژی، گوگل ساخته شده است و اکنون بزرگترین پلتفرم ویدیویی دنیا می باشد. یوتیوب یکی از پروژه های درآمدزا برای گوگل به حساب می آید که سرمایه گذاری زیادی روی آن انجام داده است.

یوتیوب برترین و پردرآمدترین اپلیکیشن ویدیویی است

شهرت و محبوبیت سرویس یوتیوب بر کسی پوشیده نیست و این سرویس ویدیویی اکنون به عنوان پردرآمدترین سرویس آنلاین پخش ویدیو شناخته شده است. طبق بررسی های موسسه تحقیقاتی سنسور تاور، در سال ۲۰۱۹ اپلیکیشن سرویس پخش ویدیوی یوتیوب به عنوان برترین اپلیکیشن حوزه فیلم و ویدیو شناخته شده است. سایت YouTube نیز دومین سایت پربازدید دنیا می باشد.

یوتیوب سرویس ویدیویی شرکت گوگل می باشد که کاربران در آن علاوه بر بارگذاری ویدیو می توانند فیلم و محتواهای ویدیویی را به صورت آنلاین تماشا کنند. این سرویس که توسط شرکت آمریکایی گوگل توسعه داده شده است اکنون طبق بررسی ها، دارای محبوب‌ترین اپلیکیشن حوزه فیلم و محتوای آنلاین در دنیا می باشد. در عین حال درآمد این سرویس آنلاین نیز بسیار بالا بوده و در رتبه بندی اپلیکیشن های پردرآمد، YouTube در صدر لیست قرار دارد.

پس برتری جستجوگر گوگل در دنیا، هر بار یکی دیگر از سرویس های این شرکت در دنیا برتر شناخته می شود و اکنون نوبت به سرویس پخش ویدیوی این شرکت رسیده که به عنوان پردرآمدترین سرویس پخش ویدیو و محتوای آنلاین در دنیا شناخته شود. گستردگی محتوا و کیفیت بالای آنها باعث شده این سرویس آنلاین عملکرد خوب و موفقیت آمیزی را از خود نشان دهد و به همین وسیله رضایت کاربران و مخاطبان کل دنیا را جلب نماید.

موسسه تحقیقاتی سنسور تاور در جدیدترین آمار و گزارش‌های خود یوتیوب را به عنوان برترین پلتفرم پخش فیلم شناخته و آن را پردرآمدترین این حوزه معرفی کرده است. این رتبه (برترین پلتفرم) البته خیلی وقت است که در اختیار یوتیوب می باشد اما پردرآمدترین پلتفرم پخش فیلم به تازگی به این سرویس آنلاین تعلق گرفته است. یوتیوب در صنعت محتوای ویدیویی آنلاین در دنیا در حالی یکه تازی می کند که هیچ یک از سرویس های مشابه حتی به جایگاه آن نزدیک هم نشده اند. این موضوع از رتبه وب سایت یوتیوب به خوبی مشخص می شود، که این سرویس رتبه دوم پربازدیدترین وب سایت در دنیا می باشد.

فهرست اپلیکیشن های پردرآمد حوزه فیلم و ویدیو

یکی از تحلیلگران این موسسه آماری گفته که از میان میلیون ها دلار درآمد یوتیوب، حدود ۱۳۸ میلیون دلار از طریق پرداخت کاربران کشورهای مختلف بدست می آید. همچنین درآمد این شرکت بزرگ در سال ۲۰۱۹ نسبت به سال گذشته میلادی افزایشی ۲۲۰ درصدی داشته است.

فهرست ده اپلیکیشن ویدیویی پردرآمد

در این گزارش آماری ده اپلیکیشن پردرآمد ذکر شده اند که یوتیوب اولین مورد این فهرست بود و پس از آن اپلیکشین های Kwai، تیک تاک، 17life AF، PicsArt، فیس‌تون۲، توئیچ، وی‌اس‌سی‌او، ویگو ویدئو و اینستا سایز به ترتیب در رتبه های دوم تا دهم فهرست پردرآمدترین اپلیکیشن های ویدیویی قرار گرفته اند.

۱- YouTube
۲- Kwai
۳- TikTok
۴- 17LifeAF 
۵- PicsArt
۶- Facetune2
۷- Twitch
۸- VSCO
۹- Vigo Video
۱۰- Instasize

این آمارگیری طبق فعالیت اپلیکیشن های دو فروشگاه آنلاین اپ استور و گوگل پلی بدست آمده است که با نگاهی کلی به نمودار آن به خوبی مشخص است که یوتیوب در پلتفرم اپ استور به عنوان اپلیکیشن رتبه اول با بالاترین درآمد شناخته شده است و این اپلیکیشن در رتبه بندی گوگل پلی جایگاهی ندارد. بر همین اساس می توان اینطور نتیجه گرفت که یوتیوب درآمد بالای خود را مدیون اپل و اپ استور می باشد.

در گزارش ارائه شده توسط این موسسه آماری در مورد سهم کشورهای مختلف دنیا نیز آماری ارائه شده است که با نگاه کلی مشخص می شود که کشورهای بزرگی همچون ایالات متحده، انگلستان و ژاپن بیشترین سهم در ایجاد درآمدزاریی برای یوتیوب را داشته اند. در این گزارش آمده است که کاربران آمریکایی در بازه زمانی آمارگیری حدود ۷۰ درصد از درآمد سرویس یوتیوب را تشکیل داده اند و پس از آنها ژاپنی‌ها با ۷ درصد و انگلیسی‌ها نیز با ۴ درصد در رتبه های بعدی درآمدزایی برای یوتیوب قرار گرفته اند. از این آمار بر می آید که بالاترین سهم درآمدزایی YouYube از طریق آمریکایی ها بوده است و می توان گفت که این سرویس تا حدودی سرویس اختصاصی آمریکایی ها می باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به این مطلب امتیاز دهید

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (۰)