هک شدن ۱۰۰ هزار مودم وای فای توسط یک بدافزار!
شبکه و امنیت

هک شدن ۱۰۰ هزار مودم وای فای توسط یک بدافزار!

نویسنده: تحریریه آن‌دیجیتال

متخصصان حوزه امنیت سایبری اخیرا از کشف یک حمله بدافزاری بزرگ به هزاران دستگاه مودم وای‌فای خبر داده‌اند. طی این حملات ۱۰۰ هزار مودم اینترنت بی سیم مورد حمله قرار گرفته اند و هکرها از این طریق ضمن نقض حریم خصوصی کاربران به اطلاعات شخصی آنها نیز دسترسی یافته اند. گفته می شود علت اصلی این حملات ضعف امنیت مودم های WiFi بوده است.

سالیان زیادی است که متخصصین حوزه امنیت اطلاعات از امنیت ضعیف مودم های وای فای نگران هستند و نظر دارند که این ضعف امنیتی موجود در پروتکل مودم‌های بی‌سیم باعث از بین رفتن حریم خصوصی و امکان از دست رفتن اطلاعات شخصی را دارد. به همین دلیل همواره به کاربران توصیه کرده اند که امنیت مودم های WiFi قابل اعتماد نمی باشد و لازم است کاربران مراقب هک شدن وای فای بوده و نکات جلوگیری از هک شدن وای فای را به کار بگیرند.

با توجه به این که حملات سایبری در سطح جهانی افزایش یافته است و بدافزارهای مختلفی جهت سرقت اطلاعات کاربران و نفوذ به سیستم های آنها توسط هکرها و نفوذگران ایجاد شده است لازم است هنگام فعالیت در اینترنت از امنیت رایانه خود اطمینان حاصل کنید. هکرها و مجرمان سایبری داعما در تلاش هستند تا به حساب‌های کاربری افراد نفوذ کرده و دستگاه‌های الکترونیکی آنها را که به اینترنت متصل می باشد در اختیار بگیرند و از این طریق به اهداف خود دست پیدا کنند.

اما طی تلاش های یک تیم امنیتی مشخص شده هزاران دستگاه مودم وای فای توسط یک بدافزار هک شده است. این تیم طی گزارشی اعلام کرده که برخی از مجرمان سایبری و هکرها در یک حمله بدافزاری وسیع به تعداد زیادی دستگاه مودم توانسته اند حدود ۱۰۰ هزار روتر و مودم اینترنت وایرلس (وای فای) را مورد حمله قرار داده و هک کنند. در این حمله اطلاعات شخصی کاربران به دست هکرها افتاده و حریم خصوصی آنها نیز نقض شده است.

سرقت اطلاعات خصوصی کاربران توسط بدافزار

در این گزارش آمده است که نام بدافزار مهاجم GhostDNS می باشد که قربانیان آن مودم‌های اینترنت وای فای می باشد. هکرهای سازنده این بدافزار به راحتی امکان هدایت آن را داشته اند و می توانند ترافیک اینترنت کاربران قربانی را به سرورهای مخصوص خود منتقل کرده و با این روش اطلاعات شخصی آنها را سرقت کنند.

گفته می شود با معرفی ارزهای دیجیتالی و ارزش بالای آنها در حال حاضر عمده حملات سایبری برای دستیابی به ارز دیجیتال و بیت کوین می باشد. در این مورد نظر نظر تحلیلگران این است که حملات بدافزاری مورد نظر که توسط هکرها انجام شده با هدف سرقت اطلاعات حساب‌های کاربری و سوء استفاده از آنها جهت استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بوده است.

هر سال آمار حملات سایبری و هک در دنیا افزایش پیدا می کند و گفته شده سال ۲۰۱۹ میلادی سال هجوم هکرها و بدافزارها خواهد بود و در این سال میزان حملات به حد بی سابقه ای افزایش خواهد یافت. قربانی این حملات کاربران و شرکتهای سراسر جهان می باشند که با هدف دستیابی به اطلاعات آنها این اتفاق رخ می دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به این مطلب امتیاز دهید (امتیاز ۳.۹ از ۵ از مجموع ۱۴ رای)

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (۱)

احمدی منفرد

وقتی بچه کوچیک اپلیکیشن هک وای فای تو گوشیشون داره و مودم هک می کنه، دیگه تعجبی نداره هکرها صد هزار مودم هک کنن

۵ سال پیش